Euromasterin Mikkelin palvelupiste yrittäjävetoiseksi

19.10.2018 Auto & Kone | Koti
Entistä isommat saappaat. Euromasterin vastuuhenkilönä aiemmin vaikuttanut Jarmo Mutanen palasi tuttuun ympäristöön. Jatkossa Mutasen vastuulla on Mikkelin palvelupisteen liiketoiminta.

Euromaster on palvellut asiakkaita Mikkelin Tuskussa kymmenkunta vuotta.

Palvelupisteen historiassa kääntyy nyt uusi lehti, kun Savon AutoCenter Oy:n perustaja Jarmo Mutanen on aloittanut Euromaster-yrittäjänä lokakuun puolivälissä. Tuttu Euromasterin henkilökunta siirtyy uuden yrittäjän palvelukseen vanhoina työntekijöinä.
Jyväskyläntien ja Tuskun liittymän risteyksessä sijaitsevassa palvelupisteessä rengastoiminta jatkuu kuten ennenkin. Palveluihin kuuluvat niin kevyen kuin raskaankin kaluston rengasmyynti sekä kaikki rengasasennukset ja korjaukset. Myös kevyen kaluston ohjauskulmien säätöpalvelut ja rengashotellipalvelut säilyvät ennallaan.

Autohuoltopalveluiden tarjonta laajenee selvästi aiemmasta. Henkilö- ja pakettiautojen korjaamopalvelut kattavat nyt kaikki autohuollot ja korjaukset. Palvelupisteessä on myös matkailuautojen ja -vaunujen erikoisosaamista, ja niiden huoltopalveluiden lisäksi saatavilla on laaja valikoima karavaanaritarvikkeita.
Mikkelin Euromasterilla työskentelee kaikkiaan kahdeksan henkilöä.

 

”Pitkän haudutuksen tulos”

Päätös ryhtyä Euromasterin vetäjäksi ei tapahtunut hetkessä. Alkusyksystä Yrittäjänkadulle Savon Autocenterin perustanut Mutanen kertoi pari kuukautta sitten Erikoissanomien haastattelussa etsivänsä matkailuvaunu- ja asuntoautopuolelle huoltotiloja. Euromaster-kuvion myötä tähän ongelmaan löytyi ratkaisu.
– Keskitämme henkilöautojen huolto- ja korjaus­toiminnan Yrittäjänkadulle. Insinöörinkadun Euromasterin tiloisa toimii täyden palvelun rengasliike ja matkailuajoneuvojen huoltotoiminta.
Mutanen on tyytyväinen entistä kattavampaan palvelutarjontaan. Eri toiminnot tukevat myös henkilökunnan tasaisempaa työllistymistä läpi vuoden.
– Tämä on pitkän haudutuksen tulos. Neuvotteluja käytiin hyvässä hengessä ja lopulta asiat ratkesivat nopeasti, yrittäjä kertoo viimeisimmästä käänteestä.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0