Anne halusi aitiopaikalle

|

Tiimityötä. Automyyjä Anne Behm, myyntisihteeri Kirsi Sammatti ja automyyjä Jonatan Hämäläinen tekevät yhdessä töitä asiakkaiden parhaaksi.
Tiimityötä. Automyyjä Anne Behm, myyntisihteeri Kirsi Sammatti ja automyyjä Jonatan Hämäläinen tekevät yhdessä töitä asiakkaiden parhaaksi.

Kun tilaisuus automyyjäksi avautui, ei asiakaspalvelu- ja myyntialalla kannuksensa hankkinut nainen epäröinyt.

Heinolasta päivittäin Mikkeliin matkaava Anne Behm on nyt omien sanojensa mukaan unelmatehtävässä aloitettuaan BMW-myyjänä.
– Autot ja autokauppa ovat kiinnostaneet aina. Nyt saan yhdistää aiemmin hankittua osaamista minulle uuteen asiaan, Behm hehkuu.
Monipuolisen työuransa aikana Behm on oppinut huolehtimaan asiakkaiden kokonaistyytyväisyydestä. Viimeisimmän, vuosien huonekalualan pestin myötä tutuksi tulivat myös yritysasiakkaat.
– Aiemmin huolehdin asiakkaiden nukkumisesta, nyt mahdollisimman miellyttävästä autolla ajamisen tunteesta.

Suoraan premium-merkin myyjäksi astellut nainen ei näe roolissaan isoa uhkakuvaa.
– BMW on hieno tuote ja sen hankkimista aikovat ovat laatutietoisia. Tämä on enemmän kuin auton ostamista, siinä on tunnetta ja elämäntyyliä mukana.
Savolaiset, tarkemmin ottaen juvalaiset, sukujuuret omaava Behm pitää autolla ajamisesta. Ympäri Suomen työn puolesta ajanut nainen viihtyy myös vapaa-ajallaan ratin takana.
– Miehen kanssa tulee käytyä tanssilavoilla pitkienkin matkojen päässä.

Lähiajan tavoite on selvillä. Mallistotankkauksen ohella tarkoitus on tehdä kauppaa yhdessä tiimin kanssa. Behm pitääkin koko myyntijoukkueen toimivuutta tärkeänä asiana.
Naisena olemisesta miehisellä autoalalla Behm ei ota paineita, vaan pikemminkin päinvastoin. Naisautomyyjiä ei tällä hetkellä ole muita koko Mikkelissä sen paremmin kuin Rinta-Joupin autoliikkeen ketjussakaan.
– Naiset eivät ehkä vain uskalla hakeutua automyyjiksi. Uskoisin tälle olevan jopa tilausta, Behm uskoo.

– Värit ovat tänä vuonna suuressa suosiossa. Varmaan talven jäljiltä halutaan väriloistoa, Outi Karppinen Hankkija Mikkelistä vinkkaa.

Ympäristön huomioiminen on avainasemassa

|
Pölyttäjiä halutaan auttaa ja ottaa sadevesi talteen. Viime vuoden helteinen kesä sai kotipuutarhurit heräämään kasvien veden tarpeeseen. Tänä vuonna valmistautuminen on aloitettu hankkimalla muun ...
Virpi Pasonen harrastaa kierrätystä ja tuunausta intohimoisesti. – Pikku tuunauksella tästä roskalava-ryhmästä löytyneestä nojatuolista tuli kuin uusi, iloitsee Virpi Pasonen.

Roskalavalta koti uusiksi

|
Virpi Pasonen on myös ahkera tuunaaja. Virpi Pasonen on ahkera kierrättäjä ja kirpputoreilla kävijä. Hän on myös mukana useissa sosiaalisen median kirpputoriryhmissä. – Roskalava ...
Vekkuliteatterilaiset harjoittelevat sunnuntaisin tulevia näytöksiä varten. Kuva: Tiina Bolz

Juhlanäytös valmistuu äitienpäiväksi

|
Loppusilausta vaille valmis oleva näytelmä tuo Vekkuliteatteriin uusia tuulia. Kansalaisopiston yhteydessä toimiva Vekkuliteatteri juhlii tänä vuonna 35-vuotista taivaltaan. Äitienpäivänä ensi-iltansa saava juhlanäytös ”Hukassa on ...

Purkuosien kierrätys tehostuu

|
Kierrättäminen on ollut kaikkien huulilla jo vuosien ajan. Paaliksi puristettava auto palvelee osiensa ansiosta vielä elinkaaren jälkeenkin. Rekisteristä poistettu auto on nosturilla, käynnissä on ...
Kia Optima tarjoaa käytettynäkin  hyvien tilojen lisäksi harmittomia kilometrejä – kiitos pitkän takuun.

Optiman tilat kelpaavat käytettynäkin

|
Toukokuun nappivaihdokki on 2,5 vuotta yksityiskäytössä ollut Kia Optima. Mikkelin Rinta-Joupilta uutena myyty, säännöllisesti huollettu ja hiljattain uuteen autoon vaihdettu yksilö vaikutti heti ensisilmäyksestä ...

Purkuosien kierrätys tehostuu

|
Kierrättäminen on ollut kaikkien huulilla jo vuosien ajan. Paaliksi puristettava auto palvelee osiensa ansiosta vielä elinkaaren jälkeenkin. Rekisteristä poistettu auto on nosturilla, käynnissä on ...
Hallin suosituin. Savilahden Auto Oy:n vaihtoautopäällikkö Harri Parkkisen mukaan Golf on käytettynäkin erittäin haluttu.

Kuusivuotias kuntopriimus kelpaa useimmille

|
Nappivaihdokkisarjan avausauto on vuoden 2013 mallia oleva Volkswagen Golf. Tämä Otavan tienoilla palvellut yksilö on ikäisekseen vähän ajettu, helppokäyttöisellä DSG-vaihteistolla varustettu 1,2 TSI. Auto ...
Tiina Pesoselle takakontin tilavuudessa on tärkeämpää lattiatilavuus kuin korkeus. Pesosen koirat ovat tottuneet matkustamiseen ja ne nukkuvat suurimman osan ajasta ollessaan autossa.

Koirien matkustusmukavuus painaa auton valinnassa

|
Takakonttiin sijoitettu veräjä antaa tilaa ja turvallisuutta. Autovalinnassa jokaisella meistä painavat vaakakupissa erilaiset asiat. Lapsiperheellä on erilaiset vaatimukset autolle kuin yksin matkustavalla henkilöllä. Myös ...