Mikkeli saa oman teatteriravintolan

|

Kulttuurin monitoiminainen, näyttelijä Pauliina Hukkanen ryhtyy ravintoloitsijaksi. Yhteistyökumppaneina toimivat muiden muassa Eepin Grillin Esa-Matti ”Eeppi” Pietilä ja Asemaravintola Vaihan yrittäjä Teemu Kaijanen.
Kulttuurin monitoiminainen, näyttelijä Pauliina Hukkanen ryhtyy ravintoloitsijaksi. Yhteistyökumppaneina toimivat muiden muassa Eepin Grillin Esa-Matti ”Eeppi” Pietilä ja Asemaravintola Vaihan yrittäjä Teemu Kaijanen.

Ravintola- ja teatteritarjonta rikastuu.

Pauliina Hukkanen avaa lokakuussa Teatteriravintola ILOn entisen Pannukakkutalon tiloihin kauppakeskus Akseliin. Ravintola tulee toimimaan show & dinner -periaatteella.
– Lokakuusta lähtien Teatteriravintola ILO on auki torstaista lauantaihin aina vuoden loppuun, kertoo Hukkanen.
– Joka ilta on tarjolla esityksiä aina stand upista bändeihin ja teatteriesityksiin. Ja joka ilta keittiössä häärää eri kokki.
Sen lisäksi luvassa on koulutustilaisuuksia ja ravintolan tiloissa on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia.
Yhteistyökumppaneiksi ovat tähän mennessä lähteneet ainakin Eepin Grillin Esa-Matti Pietilä, Asemaravintola Vaihan Teemu Kaijanen sekä Vilee ravintoloitsijana tutuksi tullut Ilkka Arvola.

Jukka Toivakka toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uuden vuokralaisen.
– Teatteriravintola on konseptina uusi täällä ja se sopii mainiosti kauppakeskuksen alati muuttuvaan tarjontaan monipuolistaen sitä ja samalla koko Mikkelin tarjontaa, sanoo Toivakka.
Remontti ravintolatiloissa alkaa syyskuussa.
– Sormeni syyhyävät päästä sisustamaan tätä tilaa, Hukkanen kertoo innosta kihisten.
– Mukana sisustuksen suunnittelussa on myös paikallisia taiteilijoita, mutta heidän töitään ei tule perinteisesti seinille, vaan kyse on ihan jostain muusta.
Syksyn aikana Teatteriravintola ILOssa vierailevat muiden muassa Miia Nuutila, Antti Paavilainen, Sari Havas, Pertti Koivula, Helena Pöllänen ja tietenkin lavalla nähdään myös itse ravintoloitsija Pauliina Hukkanen.
Asiakaspaikkoja ravintolaan tulee 120.

Gabbasova

Olohuone Galleria Haukivuorella jatkaa

|
Galleristi yllättyi suosiosta. Tarja Forsblom avasi toukokuun lopulla Olohuone Galleria nimeä kantavan kotigallerian ja kahvilan Haukivuorella Pitkäahonmutkassa sijaitsevaan entiseen koulurakennukseen. Näyttelytiloina toimivat toinen olohuone ...
Toimintakeskuksella ja Uutta elämää -myymälässä valmistaudutaan kuumeisesti joulun tuloon. – Parhaillaan on meneillään neuvottelut pop up -joulumyymälästä keskustaan, kertovat Emmi Tuhkanen ja Heikki Siitonen ratsujensa selästä.

Uutta elämää -myymälä valmistautuu joulusesonkiin

|
Kierrätysmateriaalit saavat toimintakeskuksen pajalla uuden elämän. Yrittäjänkadulla sijaitsevassa Uutta elämää myymälässä on myynnissä Toimintakeskuksen pajatuotteita, joita valmistetaan kierrätysmateriaaleista. – Uutta elämää -myymälä ei ota ...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisäilmaan ja ilmanvaihtoon liittyy monia harhaluuloja

|
Ilman rakennevuodot sekoitetaan painovoimaiseen ilmanvaihtoon. Monet suomalaiset uskovat yhä, että kodin ilma vaihtuu luonnollisesti ikkunanpielistä ja lattianraoista. Ilman rakennevuotoja luullaan virheellisesti painovoimaiseksi ilmanvaihdoksi. Todellisuudessa ...
– Hyvä nyrkkisääntö oikean rinnanympäryksen valintaan on se, että selän ja rintaliivin väliin täytyy mahtua tulitikkuaski pitkittäissuunnassa. Silloin liivien venymä on oikeanlainen. Kuppikokoa valitessa tärkeää on, että kuppi tukee rintaa ja rinta ei tursuile ulos kupista, Johanna Marttinen ohjeistaa.

Voi hyvin oikeankokoisissa liiveissä

|
Liiviostoksilla kannattaa kysyä asiantuntijan neuvoa. Asiointi alusvaatteita myyvässä erikoisliikkeessä saattaa olla jymy-yllätys. Monesti käy nimittäin niin, että kuppikokoa valitessa aakkosissa mennäänkin huomattavasti pidemmälle kuin ...
3.KUVA Hair Game Pullinen, Mansikka

Syksy tuo tummempia sävyjä hiustrendeihin

|
Kesän jälkeen hiukset kaipaavat tehohoitoa. Kesällä on paljon juhlia ja tapahtumia, jolloin hiuksia äsitellään itse ahkerasti. Myös aurinko kuivattaa hiusta. – Kesän ja aurinko ...