Mikkeli saa oman teatteriravintolan

|

Kulttuurin monitoiminainen, näyttelijä Pauliina Hukkanen ryhtyy ravintoloitsijaksi. Yhteistyökumppaneina toimivat muiden muassa Eepin Grillin Esa-Matti ”Eeppi” Pietilä ja Asemaravintola Vaihan yrittäjä Teemu Kaijanen.
Kulttuurin monitoiminainen, näyttelijä Pauliina Hukkanen ryhtyy ravintoloitsijaksi. Yhteistyökumppaneina toimivat muiden muassa Eepin Grillin Esa-Matti ”Eeppi” Pietilä ja Asemaravintola Vaihan yrittäjä Teemu Kaijanen.

Ravintola- ja teatteritarjonta rikastuu.

Pauliina Hukkanen avaa lokakuussa Teatteriravintola ILOn entisen Pannukakkutalon tiloihin kauppakeskus Akseliin. Ravintola tulee toimimaan show & dinner -periaatteella.
– Lokakuusta lähtien Teatteriravintola ILO on auki torstaista lauantaihin aina vuoden loppuun, kertoo Hukkanen.
– Joka ilta on tarjolla esityksiä aina stand upista bändeihin ja teatteriesityksiin. Ja joka ilta keittiössä häärää eri kokki.
Sen lisäksi luvassa on koulutustilaisuuksia ja ravintolan tiloissa on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia.
Yhteistyökumppaneiksi ovat tähän mennessä lähteneet ainakin Eepin Grillin Esa-Matti Pietilä, Asemaravintola Vaihan Teemu Kaijanen sekä Vilee ravintoloitsijana tutuksi tullut Ilkka Arvola.

Jukka Toivakka toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uuden vuokralaisen.
– Teatteriravintola on konseptina uusi täällä ja se sopii mainiosti kauppakeskuksen alati muuttuvaan tarjontaan monipuolistaen sitä ja samalla koko Mikkelin tarjontaa, sanoo Toivakka.
Remontti ravintolatiloissa alkaa syyskuussa.
– Sormeni syyhyävät päästä sisustamaan tätä tilaa, Hukkanen kertoo innosta kihisten.
– Mukana sisustuksen suunnittelussa on myös paikallisia taiteilijoita, mutta heidän töitään ei tule perinteisesti seinille, vaan kyse on ihan jostain muusta.
Syksyn aikana Teatteriravintola ILOssa vierailevat muiden muassa Miia Nuutila, Antti Paavilainen, Sari Havas, Pertti Koivula, Helena Pöllänen ja tietenkin lavalla nähdään myös itse ravintoloitsija Pauliina Hukkanen.
Asiakaspaikkoja ravintolaan tulee 120.

AsPoLan yrittäjä Vuokko Korhonen jää eläkkeelle ja Taina Hihnala astuu puikkoihin. – Pari matkaa on jo varattu varmuuden vuoksi, ettei mieli enää muutu, nauraa Korhonen.

AsPoLasta tulee Iloinen lanka

|
Yrittäjä vaihtuu mutta palvelu ja tuotteet pysyvät priimana. Seitsemän vuotta AsPoLaa pyörittänyt Vuokko Korhonen sanoo väistyvänsä työelämästä erittäin hyvillä mielin, sillä hän sai enemmän ...
– Kevät ja kesä näyttivät potentiaalinsa. Nyt odotetaan, mitä syksy tuo tullessaan. Positiivisella mielin kuitenkin ollaan, sanoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Timo Welsby.

Saimaa Stadiumi haluaa vastata kysyntään

|
Mikkelissä on tarve sisäliikuntatiloille, mutta niistä ei haluttaisi maksaa. Syksyn tullen aletaan pikkuhiljaa siirtyä ulkoliikunnasta sisäliikuntaan. Mikkelissä on jo kauan taisteltu enemmän ja vähemmän ...
Vuosi sitten Otteella laajennettiin kuntosalia.
– Jatkuva kehittyminen niin työnantajana kuin asiakaspalvelijana on kaiken a ja o, sanoo Kuntokeskus Otteen toimitusjohtaja Petra Lampinen.

Varmalla otteella hyvinvoinnin puolesta

|
Tärkeintä on asiakkaan hyvinvointi. Kuntokeskus OTE täyttää pian neljä vuotta. – Hyvin on mennyt. Siitä mistä lähdettiin, on pystytty kasvamaan koko ajan, kertoo toimitusjohtaja ...
– Vaikka mieleinen kurssi olisi täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijalle. Kursseille voi hakea kesken kaudenkin, sanoo rehtori Matti Laitsaari.

Kansalaisopisto aloittaa toimintansa syyskuussa

|
Kursseille on vielä tilaa. Maanantai-iltapäivänä Mikkelin kansalaisopistoon ilmoittautumisia oli tullut jo kolmisen tuhatta. Viime vuonna Mikkelin kansalaisopistossa oli noin 5500 opiskelijaa ja kurssi-ilmoittautumisia lähes ...
– Katsojien kannalta olen erityisen iloinen, että Mikkelissä Teatteri tarjoaa uusia näytelmiä vanhojen klassikoiden rinnalla, Mikkelin Teatterin johtajan pestissä lokakuun alusta aloittava Aleksander Anria iloitsee.

Uusia tuulia näyttämöllä ja kulisseissa

|
Mikkelin Teatteri aloittaa syyskautensa kantaesityksillä. Mikkelin Teatteri aloittaa syyskautensa kahdella kantaesityksellä; Are Nikkisen kirjoittama Haukivuoren Houdini tulee ensi-iltaan syyskuun lopulla ja Veera Tyhtilän kirjoittama ...