Citix liittyi Fixus-ketjuun

17.5.2018 Koti
Harrastuksesta liiketoimintaa. Juha Anttonen ja Antti Ruusu myyvät verkossa eritoten rättisitikoiden varaosia ja tarvikkeita.

Merkkikorjaamon ja varaosien verkkokaupan lisäksi yritys satsaa monimerkkihuoltoon.

Autokorjaamojen ansaintalogiikka on viime vuosina suosinut suuntausta, jossa merkkihuoltojen ohella tehdään huolto- ja korjaustöitä kaiken merkkisille autoille. Kaapelikadulla vaikuttava Citix Oy on tunnettu jo vuosia Citroënin ja Peugeotin valtuutettuna huoltokorjaamona. Alkukeväästä yrityksen kyltteihin ruuvattiin Fixus-ketjun logo.
Citixin puolella päätöstä kypsyteltiin noin vuoden ajan.
– Alkuvuodesta kaikki kävi hyvin äkkiä. Fixuksen puolelta homma hoitui hyvin nopeasti, kertoo Citixin toimitusjohtaja Juha Anttonen.

Useiden eri ketjujen joukosta Fixus valikoitui hyvin johdonmukaisesta syystä. Anttosen ja Citixin toisen omistajayrittäjä Antti Ruusun mukaan Fixus-korjaamojen kartalla oli selvä aukko. Lisäksi ketjun kotimaisuus oli yrittäjiä houkutteleva tekijä.
Mitään ihmeellistä ja mullistavaa uusi yhteistyökuvio ei Citixin toimintaan sinällään tuo.
– Saamme tämän yhteistyön avulla koulutusta ja siten vastaaminen tulevaisuuden kuvioihin eri automerkkien osalta on kunnossa.
– Olemme huoltaneet koko toimintamme ajan kaiken merkkisiä autoja, aikoinaan kuuluimme toisen nimiseen ketjuunkin, Anttonen kertaa.

Merkkihuollot jatkuvat edelleen tärkeänä osa-alueena. Myöskin vuoden päivät pystyssä ollut verkkokauppa on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi. Harrastuksen pohjalta syntynyt, verkossa toimiva varaosakauppa pyörii vahvasti rättisitikoiden eli legendaarisen Citroën 2 CV:n ympärillä.
Citix on myös kunnostanut lukuisia harrasteautoja. Entisöinnin kohteena on parasta aikaa omaan käyttöön tulevia autokaunottaria vuosien takaa.
– Harrastuksesta on koitunut mieleistä lisätyötä, verkossa tapahtuva varaosakauppa on piristynyt huomattavasti kevään tullen, valtakunnallisen rättisitikkakerho Suomen 2CV-killan oltermannina eli puheenjohtajana toimiva Anttonen päättää.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0