Kylän Jätkät rokkaa Volbeatia kunnianosoituksena

25.1.2018 Koti
Kylän Jätkät tunnetaan lainakappaleita soittavana bilebändinä.

Mikkeliläiset musiikin ystävät tuntevat Kylän Jätkät bilebändinä, joka soittaa kappaleita laidasta laitaan rokin ja popin välimaastosta. Kaikki jätkät ovat mikkeliläisiä.

Nyt Kylän Jätkät soittavat Ravintola Kivijalassa Rantakylässä 3. helmikuuta Tribute to Volbeat -nimisen setin, jolla he osoittavat kunnioitusta tanskalaiselle Volbeatille.
Volbeatia he ovat soittaneet aiemmin muun muassa Wilhelmissä ja Jälkipelissä. Jussi Sinkko, bändin basisti kertoo että keikat menivät yllättävän hyvin.
– Keikat olivat riski, koska meiltä on totuttu kuulemaan covereita eri vuosikymmeniltä ja eri genreistä. Keikalle eksyi uusiakin naamoja, joten kokeilua voidaan pitää onnistuneena. Saadun palautteen perusteella uskallamme tarjota tätä myös muihin paikkoihin.
– Kahden keikan jälkeen teema on sama, mutta settiä on hiottu ja opeteltu pari uutta kappaletta, Sinkko kertoo.

Volbeatin tyylilaji on hard rockin, rockabillyn, groove metallin ja heavy metallin sekoitusta.Tähän musiikin tyylilajien sekoitukseen myös Kylän Jätkien jäsenet ihastuivat noin 10 vuotta sitten.
– Bändissä on viisi henkilöä,ja Volbeat osui kaikkien mieltymykseen sekä soittotaitoon, Sinkko paljastaa.
– Valitsimme Volbeatin, koska muutama Volbeatin biisi on ollut bile-setissämme jo usean vuoden ajan ja yleisö on niistä aina tykännyt. Se on sopivaa runttausta meidän kaikkien soittotyylille. Hauska soittaa, kun välillä soitellaan hilpeästi kolmella soinnulla, ja välillä raskaasti päitä heiluttaen, kertoo laulaja Kimmo Hartikainen.
Bändi soittaa 19 biisin setin, joka sisältää hittejä, kuten Radio Girl, Still Counting, Fallen, Lola Montez, ja paljon muita tunnettuja Volbeatin rokkeja. Bändin muut jäsenet ovat Olli Valonen, kitara; Teemu Kontinen, kitara ja Antti Sinkko, rummut.

Kivijalka 3.2. klo 23. Vapaa pääsy.

Maaria Nykänen

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0