Fordit pääsivät katon alle

8.12.2017 Auto & Kone
Valmiina palvelukseen. Arki on jo täydessä vauhdissa uudessa Auto-Killan Ford-myymälässä, varsinaiset avajaisjuhlalisuudet ovat vuorossa tammikuun puolella.

Muutostyöt alkoivat myös piha-alueella.

Saksalaismerkin edellyttämät myyntitilat ovat sisäänkäyntiä ja viimeistelyä vaille valmiit. Huiske on alkanut myös Auto-Killan Mikkelin liikkeen pihamaan takaosassa. Työn alla olevan noin 2 000 neliömetrin kokoisen parkkitilan kohdalle rakennetaan myös tilaa vaihtoautoille. Myyntipäällikkö Teemu Pulliaisen mukaan kysymyksessä on uudenlainen konsepti, josta autot näkyvät hyvin Jyväskylään johtavan valtatien varteen.
Savonlinnassa muutos- ja remonttityöt ovat Mikkeliä mittavammat. Siellä Fordille lohkaistiin iso osa sisätiloista ja korjaamopuolen laajennus alkaa kevättalvella. Fordin myynti ja jälkimarkkinointitoiminnot ovat olleet käynnissä jo viikkojen ajan. Valmistuvien tilojen myötä Ford-avajaisia vietetään tammikuussa sekä Mikkelissä että Savonlinnassa. Keväällä on vuorossa myös Mikkelin korjaamotilojen laajennus.
Fordin myötä yritys on palkannut uusia työntekijöitä. Kasvot ovat pääosin tuttuja merkin autoilijoille, mutta lisärekrytointeja on todennäköisesti vielä edessä.
– Siinä kohtaa on edessä vielä toinen vaihe, myynnin ammattilaisia tarvitsemme lisää. Ensi kesän jälkeen tiedämme tilanteen, Pulliainen viestittää.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0