Fordien uusi koti on pian valmis

10.11.2017 Auto & Kone

Muutostöiden jälkeen Auto-Killasta löytyy valmistajan suunnitelmien mukainen ilme.

Arki on alkanut Auto-Killassa uuden merkin suhteen. Fordin, Dacian, Renaultin ja Volvon kanssa riittää tekemistä, varsinkin kun remontti aiheuttaa omat lisäpuuhansa. Avajaisia päästään näillä näkymin juhlistamaan tammikuun puolella. Valmista pitäisi olla jo ennen joulua. Silloin huoltoneuvojille ja automyyjille on löytynyt omat paikkansa uudistetusta tilasta.
Uusien autojen myynti on alkanut ja niitä on luovutettu asiakkaille. Elintärkeä huolto- ja varaosapuoli toimii myös. Auto-Killan myyntipäällikkö Teemu Pulliainen toivoo asiakkailta malttia loppuvuoden ajaksi ja pyytää varaamaan remonttivaiheessa hieman enemmän aikaa asiointiin.
– Pihalla on liikennettä normaalia enemmän ja mukaan mahtuu monta muuttujaa. Pian tämä kuitenkin kääntyy helpotuksen puolelle.

Tällä hetkellä huoltopuolella palvelee neljä Ford-mekaanikkoa ja kaksi henkilöä asiakaspalvelussa, huolto- ja varaosatoiminnoissa. Ensi kesänä tapahtuvan huoltokorjaamon laajennuksen jälkeen työntekijöitä tarvitaan lisää. Pulliainen kertoo rekrytointitarpeen olevan koko ajan päällä.
– Haemme hyviä autoalan asiakaspalvelijoita jatkuvasti. Kun joukkueella on hymy huulilla, niin kaikki viihtyvät, asiakkaat etunenässä, Pulliainen viestittää.
Auto-Killan Ford-myymälään tulee nähtäväksi merkin henkilö- ja pakettiautomallistot. Laajan kokonaisuuden esille saamiseksi myyntitilat sijoittuvat entiseen vaihtoautohalliin. Talven ajan vaihtoautot ovat ulkona, mutta ensi kesän jälkeen tilanne tulee olemaan Pulliaisen mukaan toinen.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0