Kuorintaa ja säännöllisyyttä

13.10.2017 Ajankohtaista
The Body Shop Mikkelin myyjä Milla Barck ja yrittäjä Annastiina Multanen muistuttavat, että ihoa täytyy huoltaa eritavalla eri vuodenaikoina.

Talven tullessa iho kaipaa lisää kosteutta.

Kuiva, rasvoittuva vai herkkä iho? Ihon tyyppejä on paljon erilaisia ja niiden hoitoon löytyy nykypäivänä yhtä monta vaihtoehtoa. The Body Shop Mikkelin yrittäjä Annastiina Multanen muistuttaa ihon säännöllisen hoidon tärkeydestä.
– Kasvojen hoidon lisäksi ei kannata unohtaa vartaloa. Ihoa kannattaa hoitaa päästä varpaisiin.
Kuorinta auttaa kosteusvoiteita imeytymään paremmin, koska se poistaa ihon pinnasta muun muassa epäpuhtauksia. Ihotyypistä riippuen toisille sopii tehokas ja toisille taas hellävaraisempi kuorintavoide.
– Kuorintahanskojen avulla kuorinnan voi tehdä myös kuivalle iholle, Multanen kertoo.

Jos et ole varma millaiset tuotteet sopivat sinulle, niin kannattaa aloittaa kokeilu pienillä pakkauksilla ammattilaisten neuvoja hyväksikäyttäen.
– Kannattaa miettiä etukäteen millaista tuotetta etsii, niin myyjän on helpompi auttaa valinnassa, Multanen opastaa.
Moni käyttää samoja tuotteita läpi vuosien. Iho kuitenkin muuttuu iän sekä vuodenaikojen myötä.
– Teini-ikäisen ja aikuisen ihotyypit ovat erilaisia. Jos olet nuorena löytänyt hyvän tuotteen, se ei välttämättä sovi enää parinkymmenen vuoden päästä.
Tärkeintä on löytää itselle sopivat tuotteet. Multanen kertoo, että jos iho tuntuu esimerkiksi rasvaiselta, ei kannata luopua kosteusvoiteista.
– On tärkeää löytää itselleen sopivat tuotteet ja päivittää kauneudenhoitotuotteita aika-ajoin.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0