Kimari kouluttautui haaveammattiin

|

Anni Kimarin mukaan olisi ihanteellista, jos ihonhoitoon olisi mahdollisuus joka kuukausi. –Jos rahapussi ei anna periksi, niin kasvohoidossa olisi hyvä käydä ainakin vuodenaikojen vaihtuessa. Moni käykin aina ennen kesää ja sen jälkeen, hän toteaa.
Anni Kimarin mukaan olisi ihanteellista, jos ihonhoitoon olisi mahdollisuus joka kuukausi. –Jos rahapussi ei anna periksi, niin kasvohoidossa olisi hyvä käydä ainakin vuodenaikojen vaihtuessa. Moni käykin aina ennen kesää ja sen jälkeen, hän toteaa.

Ravintola-alan työt vaihtuivat kauneudenhoitoon.

Anni Kimari perusti Kasarmikadulle kosmetologialan yrityksen. Kerrostalokaksio muuttui remontissa vaalean raikkaaksi ja ylelliseksi kauneushoitolaksi, jossa sky-kosmetologi on ottanut asiakkaita vastaan parin kuukauden ajan.

Tuore yrittäjä halusi yritykselleen nimen, joka jää helposti ihmisten mieleen.

– Etsin sopivia sanoja ranskaksi, italiaksi, espanjaksi ja latinaksi. Vivo tarkoittaa esperanton kielellä elämää, joten päädyin siihen. Beauty antaa puolestaan osviittaa siitä, että minkä alan yrityksestä on kyse, Kimari selventää.

Vivo tarjoaa asiakkailleen kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä erilaisia hierontoja. Kosmetologi tekee myös ripsien ja kulmien värjäyksiä, kynsien kestolakkauksia ja meikkejä sekä sokerointia eli ihokarvojen poistoa.

 

Perinteisten kasvohoito- ja puhdistusmenetelmien lisäksi tuore yrittäjä on hankkinut ihonhoitoja varten käyttöönsä HydraFacial –laitteen. Kyseessä on ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti puhdistaa, kuorii, poistaa musta- ja valkopäät sekä syöttää tehoaineet syvälle ihoon.

– Hoitopäässä on tornado, joka imee tehokkaalla alipaineimulla ihoon kerääntynyttä ehostusta, ihon eritteitä, likaa ja haitallisia mikrobeja erilliseen säiliöön. Kaikki epäpuhtaudet näkyvät hoidon jälkeen säiliössä, Kimari kertoo.

– Tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Hoito on hyvä esimerkiksi aknelle, mutta menetelmä sopii ihan kaikille ihotyyppiä ja ikää katsomatta.

Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi happokuorinta, joka hälventää ja vaalentaa maksaläiskiä. Laite myös silottaa juonteita.  Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito kestää kokonaisuudessaan 45 minuuttia.

Monipuolinen laite puhdistaa, kuorii ja tyhjentää ihohuokoset sekä syöttää tehoaineet syvälle ihoon kivuttomasti. Vastaava laite on tällä hetkellä Mikkelissä vain kahdessa kauneushoitolassa.
Monipuolinen laite puhdistaa, kuorii ja tyhjentää ihohuokoset sekä syöttää tehoaineet syvälle ihoon kivuttomasti. Vastaava laite on tällä hetkellä Mikkelissä vain kahdessa kauneushoitolassa.

 

Kimari kouluttautui ammattiin yksityisessä kosmetologikoulussa Lahdessa. Opinnot kestivät puolitoista vuotta.

– Kauneudenhoitoala on kiinnostanut aina ja mietin ammattia jo peruskoulun yläluokilla. Työskentelin kuitenkin ravintola-alalla useita vuosia. Sitten vain kerran totesin itselleni, että nyt täytyy tehdä jotain muuta. Niin lähdin kouluun ja vaihdoin alaa, hän kertoo.

Tuore yrittäjä suhtautuu tulevaisuuteen innokkaasti ja positiivisin mielin.

– Olisi kiva, jos homma lähtisi hyvin käyntiin. Tykkään työstä ja alasta ja itselläni on sellainen mieli, että haluan kehitellä jatkossa myös uusia alaan liittyviä juttuja, hän toteaa hymyillen.

Ennen valkoista tiiliseinää koristaa nyt perheen lasten figuurit  harrastustensa parissa.

Sisustamisen ei tarvitse olla kallista

|
Elina sisustaa kierrättämällä, ylijäämämaaleilla ja tapetinpätkillä. Mikkeliläinen Elina Kotro sisustaa sitä mukaa, kun inspiraatio iskee. Ja se iskee melko usein. – Sisustusintoni juontaa juurensa ...
Annika Hytönen on Tilespointin Mikkelin kauppias toisessa polvessa.

Tilespoint luottaa omaan konseptiin

|
Erityisesti laatoistaan tunnettu perheyritys on toiminut Mikkelissä jo vuodesta 1991. Mikkelin Teollisuuskadulla sijaitseva Tilespoint on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1991. Isä Kalevi Jukarainen perusti ...
Jukka Puikkonen ihmettelee, miksi väestönsuojien lakisääteisiä tarkastuksia laiminlyödään.

Väestönsuojien tarkastuksia ei oteta tosissaan

|
Viranomaisille tulee vastaan tapauksia, joissa lakisääteiset tarkastukset on jätetty tekemättä. Laki määrää kiinteistöissä olevat sammutusvälineistöt ja väestönsuojat tarkastettavaksi määräajoin. Pelastuslain 76 pykälä sanoo, että ...